Nettverkssamling for teateraktører i Fjellregionen

 

kortspillfestivalen_collage

I forbindelse med regionens aller første Kortspillfestival på Tynset, inviterer Ttrafo til nettverkssamling for teateraktører i Fjellregionen 24. mai!

Det er tredje gang Ttrafo arrangerer en slik samling og i år ønsker vi å invitere til debatt, sier Betine Fiskaa Johannessen, daglig leder i Ttrafo.

– Vi har satt sammen et panel som skal diskutere regionens utfordringer og framtid innen scenekunsten: Hvor flinke er vi til å pleie dagens og framtidens aktører og publikummere? Hva skal til for å trekke utflyttede scenekunstnere hjem igjen? Og hvordan kan vi i felleskap skape kontinuitet og variasjon i scenekunstproduksjonen i regionen? Dette er spørsmålsstillinger vi ønsker en debatt rundt, sier Johannessen.

Nettverkssamlingen starter i Storsalen rett etter festivalen.

På Kortspillfestivalen kan man oppleve hele 18 ulike forstillinger, alt fra dukketeater og danseteater til Prøysen og Shakespeare. Her finnes litt for de små, litt for de unge og litt for de eldste, reklamerer Johannessen.

Nettverkssamlingen 24. mai er gratis for alle inviterte. I tillegg får deltagerne gratis inngang til Kortspillfestivalen ved på melding innen 15. mai.

Påmelding gjøres til ttrafo@tynset.kommune.no eller på arrangementets Facebook-side.

 

Program nettverkssamling:

16.00               Oppmøte i Storsalen, Tynset Kulturhus. God drikke, lett varmmat og småsnakk

16.15               Velkommen, ved Betine Fiskaa Johannessen

16.30               DEBATT! Scenekunst i Fjellregionen; rekruttering, kontinuitet og variasjon

17.30               Vel hjem!