Livets faser

Hver dag kan vi gå gjennom situasjoner i livet som gjør oss svakere, deprimerte, glade, gale, sterkere. Det var aldri ment at du skal ha en bestemt form av livet hele tiden. Det hadde sikkert vært litt kjedelig å være glad hele tiden, kanskje? Men tenk på hvor enkelt det egentlig er å bli glad. Vi vet jo hva som gjør oss glade, men det har en helt annet effekt på oss hvis vi selv gjør det. Det påvirker oss litt mer og vi blir enda mer gladere hvis noen andre får oss til å bli glade.

Jeg har gått gjennom ulike situasjoner i livet mitt som fikk meg til å kjenne meg selv som et menneske. Det høres kanskje litt rart ut, men det er nettopp det livet tilbyr oss med disse ulike situasjonene. Den viser en helt unik side av oss. Den siden hvor du kan være så utrolig tålmodig, selv om det føles som om en stor storm er på vei til å herje.

De situasjonene du opplever fra de vonde til de gode former oss som mennesker. De kan til og med forme personligheten vår eller endre noen egenskaper og synspunkter. De kan åpne opp øyne for virkeligheten. Det er opp til deg hvordan du vil takle alt som kan ramme deg eller som kan gi deg klem. Er du en positiv person som vet godt at livet kommer til å endre seg? Det eneste du venter på er å se lys som kan skape de flotte assosiasjonene om et bedre liv.

For hvert år som går, så gror viljen til å nå målene mine enda sterkere. For hvert år som går, har jeg fått kunnskaper som jeg kan dele videre. For hvert år som går, så vil jeg selvfølgelig oppleve situasjoner som gjør meg enda sterkere. For hvert år som går, uansett hvor dårlig eller bra det har vært, så skal jeg alltid holde humøret oppe og se på ting fra den positive siden.

Livets faser endrer seg gjennom livet. Plutselig så er du gammel, men du får den lykken du alltid hadde lyst til å oppnå. Eller kanskje den indre roen du hadde lyst til å kjenne i deg selv. Fokuserer vi for mye på det som har vært eller på de vonde opplevelsene vi har hatt for et par år siden, så kommer vi garantert ikke fremover. Hold hodet oppe og vær klar til å ønske nye dager velkomne som er fulle av positive tanker og nye muligheter.

Hanan Ahmed Hassan [Koppang]