Alle trenger inspirasjon!

Tusen takk

 .

Av Hanan Ahmed Hassan [Koppang]

Noen ganger føles det som om du har blitt til en maskin som jobber fullt. Du er full av gode ideer og vet hvordan du skal bringe dem videre til andre. Du har håp, du har drøm og du jobber så hardt for å gripe inn alle dine sjanser. Du nyter livet, du smiler og du er fornøyd.

Årene går forbi fort og du er like motivert til å få tak i drømmene dine. Mange misunner deg for den du er og du er stolt av deg selv. Det kommer noen tåkete skyer som representerer de slemme menneske i livet ditt og du takler dem. Det kommer noen gråe dager, hvor du føler at du burde ta deg en pause fra all jobben. Du hviler i en dag, to dager, 3 måneder og du begynner å mistet motivasjonen for alt. Visse folk drar deg ned til deres nivå, men uten at du vet at det er et under nivå. De bygger deg med dårlig selvtillit og vil egentlig ha alt vondt for deg. Du er avhengig av deres tilværelse så du tror på dem. Du tenker på hvordan har du havnet i den situasjonen hvor andre folk kunne kontrollere deg så lett?

Du tar deg en liten tur ute, du ser barna leker, smiler og er fornøyde akkurat som du har vært før. Du ser en gutt uten bein, men som prøver allikevel å svømme. Han insisterer fordi han har en sterk tro på seg selv. Disse situasjonene minner deg om den du egentlig var.

Du møter noen inspirerende voksne mennesker i livet ditt. De klarer å få bort de tåkete, gråe skyene som har blitt bygd opp av alt negativiteten. Du føler deg sterk og glad etter all disse rådene du fikk. Du organiserer livet ditt akkurat som før, men bare at denne gangen ingen kan dra deg ned.

Nytt kapittel av livet begynner for deg, der dine inspirerende personer er hoved årsaken for det. Der du har all tålmodigheten for å begynne på nytt og oppfylle dine drømmer. Noen år senere så har du blitt det du ville bli. De inspirerende personene er fortsatt rundt deg og støtter deg når som helst. Du har aldri vært mer lykkelig enn det du er nå, takket være disse gode menneskene.

Uansett hvor du er i denne jordkloden så kommer du helt sikkert til å møtet personer som vil dra deg til et under nivå. Hvor de kan leke litt med selvtilliten din og la deg tro på at du ikke er verdt noe. Personer som vil gjerne være på ditt eget nivå, men har aldri klart det. Så istedenfor at de skal jobbe hardt så prøver de å få andre oppleve det samme som dem. Allikevel burde du ikke være redd fordi akkurat som det finnes slemme mennesker så finnes det jo det motsatte også. Nemlig snille, inspirerende, støttende mennesker og som vil ha alt godt for deg.

Jeg er så glad at jeg har slike gode medhjelpere i livet mitt. Jeg vil takket alle de voksene menneskene som har gitt meg utrolig mange råder. Tusen takk for at dere er rundt meg uansett i hvilke situasjon jeg havner i så vet jeg godt at dere er der for meg. Vi alle sammen trenger inspirasjon og høre erfaringer fra andre voksne mennesker. Vi trenger å bli dyttet frem og tåle all slags uheldige ting i livet.

Til familien min, lærere og de veldig få ekte vennene som står igjen i lista mi. Uten dere alle sammen så hadde jeg ikke vært den personen jeg er akkurat nå.